WIE BEN ICK?

CypherwerckDH-130202-121759-Edit is de naam waaronder ik – Marike Huckriede – werkzaam ben als ondernemer in de financieel-administratieve dienstverlening.

Mijn passie ligt bij het helpen van ondernemers met hun financiële administratie (boekhouding, opstellen van jaarrekeningen, budgetten, begrotingen etc). Ook alle andere cijfermatige uitdagingen help ik graag oplossen. Ik heb een voorkeur voor het werken met ondernemers in de agrarische sector. Zo heb ik bijvoorbeeld ervaring met de administratie van (zorg)boerderijen. Van juist deze agrarische context word ik blij en voel ik me er op mijn plek. Ik ben op een boerderij opgegroeid en ik voel me daar op mijn gemak. Het is dan ook dat ik juist bij deze bedrijven graag mijn vakkennis in de praktijk wil brengen. Tegelijkertijd zie ik me eigenlijk wel in allerlei andere kleinschalige financiële administraties werken, daar waar mijn kennis, kunde en ervaring direct tot resultaat leidt.

“Marike is in staat zelfstandig te werken, is betrouwbaar, accuraat, loyaal en gedisciplineerd. Als je als ondernemer met Marike in zee gaat, weet je dat het goed komt, je eerlijk en transparant de (financiële) informatie krijgt waar je juist zo’n behoefte aan hebt. Op tijd, precies en tegen een schappelijke prijs.”